FrSky tandem X20

3.400,00 kr.
Varenummer: 656
FrSky Tandem X20-serien er et dual-band telemetris radiosystem, hvis udvikling har draget fordel af værdifulde tilbagemeldinger fra FrSkys omfattende kundebase, erfaring med tidligere radioer og introducerer mange nye funktioner såsom en farvetouchskærm, understøttet af et ergonomisk design, der sikrer en hidtil uset komfort, når den holdes. På RF-siden har FrSky introduceret et kraftfuldt og pålideligt TD dual-band RF-system, som kombinerer fordelene ved FrSky 900MHz og 2,4GHz i ét samlet RF-system. TD dual-band RF-systemet er kendetegnet ved ægte simultan dual-band fjernstyring med telemetri og superb end-to-end 4ms latenstid. Når det kombineres med ETHOS, et helt nyt operativsystem, giver FrSky's Tandem X20-serie brugerne en kraftfuld, intuitiv og fleksibel oplevelse at nyde i hele verden af RCA Meget godt gennemtænkt radiodesign. Tandem X20-seriens design har fokuseret højt på teknologi, ergonomi og brugeroplevelse som følger:

Hardware Design
Den samlede vægt af Tandem X20-serien har været holdt lav, under 1000 gram, ved at inkorporere brugen af lette materialer samtidig med at opretholde en stærk og robust kvalitet. Radiosystemet kommer med en 800 x 480-pixels farvetouchskærm øverst på radioen, som er nem at læse indendørs og i direkte sollys udendørs.

Tandem X20-serien er blevet suppleret med 6 tilpasselige knapper på forsiden, der tillader hurtig skift mellem funktioner, ideel til brug for flytilstande. Yderligere 2 bagvedliggende momentane knapper er blevet introduceret for at give fleksibilitet, i den ideelle position for DLG-piloters udkastfingre, uanset om du er venstre- eller højrehåndet. Alle trimmer og potentiometre anvender CNC metal hardware, som gør radioen mere holdbar.

Ergonomi
De to sidelænser på Tandem X20-serien er lavet af et komfortabelt materiale af høj kvalitet, designet ergonomisk til at passe meget godt til hånden. Begge hall-gimbals er godt placeret, hvilket gør stikkene meget tæt på grebskanten, hvilket gør det nemt at nå og kontrollere dem, og også fjederstramningen kan justeres.

Intern 900MHz/2,4GHz Dual-Band & Ekstern Modulplads
TD dual-band RF-systemet kombinerer funktionerne og fordelene ved FrSky 900MHz og 2,4GHz RF sammen i ét system. TD har ægte simultan dual-band langdistancestyring med telemetri, der opnår pålidelig end-to-end 4ms latenstid, samtidig med at opretholde en robust og højkvalitetssignallink. Hele rækken af TD, ACCESS & ACCST D16-modtagere understøttes. Det indbyggede TANDEM RF-system understøtter ACCESS og ACCST D16-protokoller.

Derudover inkluderer Tandem X20-serien en bagside Lite version modulplads for at tilbyde flere muligheder for at tilslutte eksterne enheder. Den eksterne Lite modulplads understøtter R9M Lite, R9M PRO Lite, XJT Lite osv. FrSky byder kompatibilitet med tredjepartsprodukter med deres egen udviklede teknologi velkommen efter FrSky verificeret tredjeparts kompatibilitets-testprogram.

ETHOS Operativsystem
ethos.frsky-rc.com
ETHOS, som et helt nyt operativsystem designet fra bunden af RC-eksperter, giver brugerne en kraftfuld, intuitiv og fleksibel oplevelse, der kan maksimere sjov ved RC Hobby!
1
+
Tilføj til kurv